Copyright House Database

Nu is er een handige manier om alle registraties te bekijken: de Copyright House Database geeft een overzicht van alle registratiegegevens: naam van het werk, auteur, registratienummer (ID) en veiligheidscode, datum en tijd van registratie, beschrijving en andere informatie ingegeven tijdens de registratie.


"Ik besef heel goed dat scheppende kunstenaars niet meteen succes hebben en dat de financiën vaak krap zijn. Daarom is ons systeem zo opgezet dat er niet voor elk nieuw werk betaald hoeft te worden. Als gebruiker krijg je onbegrensde opslagruimte en kun je zoveel creaties registreren als je wilt. Zo bent je vrij om te werken, zonder steeds opnieuw met registratiekosten geconfronteerd te worden."
Jan Luteijn, managing director, Copyright House.


"Het ging eigenlijk heel gemakkelijk. Ik heb mijn eerste 40 bestanden geüpload en de certificaten ontvangen. Ik ben een gelukkig mens! Dank jullie wel."
Iain Stringer, componist van balletmuziek.

"Goh, zijn jullie zo goed voor al jullie klanten? Indrukwekkend! Bedankt voor jullie geweldige persoonlijke service."
Barbara Czepulkowski, auteur, zangeres, designer.


"Ik heb gekozen voor Copyright House omdat hun opzet heel duidelijk en overzichtelijk is en goed gepresenteerd, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is en eenvoudig om je aan te melden. Zo mag ik het graag zien! Hun prijzen zijn ook redelijk en je krijgt een pakket dat waar voor je geld biedt. En dat je je abonnement eenvoudig kunt vernieuwen voor een vaste prijs en zonder gedoe vind ik fantastisch!"
Tara Della Hopley, shrijver.


"Heel veel dank voor jullie hulp. Ik wil graag vertellen dat je een klasse website hebt, waarop ik heel gemakkelijk de weg vind, en dat dit een prachtige methode is om mijn werk te beschermen. Dank je wel!"
Lee West, Director, West Way Beats Music Productions

Waarom zou je Copyright House kiezen?

Onafhankelijk "third-party" bewijs van je auteursrecht

Met een onafhankelijke partij die een originele kopie van je werk in bewaring heeft is er geen twijfel over dat het werk jouw eigendom is. In geval van inbreuk kan een echte kopie van je geregistreerde werk aan een rechtbank gepresenteerd worden. Een bewijs van auteursrecht dat je zelf bewaart zal altijd minder overtuigend zijn dan een hard bewijs door een derde partij.

Wanneer je je auteursrecht registreert bij Copyright House wordt een echte kopie van je werk veilig opgeslagen in vuurvaste datasafes. Te weten dat je een uiterst sterk bewijs van auteursrecht kunt leveren geeft een goed gevoel.


Voor de bescherming van persoonsgegevens is CopyrightHouse geregistreerd in het Data Protection Act Register van de Information Commisioner's Office, reg. no. Z2667544.

Elk werkstuk dat je ons stuurt wordt op verschillende wijzen veilig opgeslagen, o.a. in een notariaat en in een bankkluis.

Het management van Copyright House is een team van gemotiveerde mensen, die van mening zijn dat auteursrecht-registratie gemakkelijk moet zijn en bereikbaar voor alle kunstenaars: songwriters, dichters, dramaturgen en tekstschrijvers, choreografen en fotografen, beeldhouwers en schilders, grafisch ontwerpers en webdesigners, kortom voor iedereen die creatief bezig is. Wie wij zijn...

"Ik ben zo blij dat ik Copyright House gevonden heb, en hoewel veel van mijn werk jaren geleden gemaakt is, kan ik er nu tenminste gerust op zijn dat mijn werk veilig is en mijn rechten beschermd zijn. Het is de financiële investering zeker waard, want het gaat niet alleen om het hier en nu; het geeft je ook zekerheid voor de toekomst. Ideeën veranderen – wat vandaag niet relevant is kan morgen belangrijk zijn. Ik ben Copyright House ook dankbaar voor de tijd die ze besteed hebben aan hulp en begeleiding."
Frédérique Patterson, schrijver en dichter.

Internationale bescherming van je auteursrecht

Als je auteursrecht bestaat in één van de 164 landen die de Conventie van Bern ondertekend hebben, dan bestaat het automatisch in al die landen. Dit betekent dat, zodra je auteursrecht ontstaat, het werk vrijwel wereldwijd beschermd is.

30 dagen geld-terug-garantie

We geven je een 30 dagen geld-terug-garantie. Als je binnen 30 dagen niet 100% tevreden bent met onze service, kunt je je account annuleren. We betalen je dan je geld terug, zonder meer.

Auteursrechtregistratie hoeft geen fortuinen te kosten!

Mensen vragen ons wel hoe wij zo voordelig kunnen zijn in vergelijking met andere diensten en of wij dezelfde bescherming kunnen bieden. De waarheid is dat copyright-registratie echt geen fortuin hoeft te kosten! En wij bieden je echt hetzelfde onafhankelijke bewijs van auteursrecht dat je nodig hebt om je eigendom van het werk aan te tonen. In geval van inbreuk zal de directeur van Copyright House in tegenwoordigheid van een notaris een beëdigde verklaring afleggen. Dit wettelijk document wordt rechtstreeks aan de betrokken advocaat en het hof gestuurd. De kosten van een beëdigde verklaring zijn ongeveer € 100 en komen voor onze rekening.

Elke keer betalen wanneer je een nieuw werk wilt registreren, of een update van een bestaande registratie? Niet nodig!

Bij Copyright House hoef je niet voor elke nieuwe registratie te betalen. Gedurende de hele looptijd van je Copyright-House-pakket kun je al je muziek, artwork, ontwerpen, gedichten, webpagina's en andere creatieve werkstukken registreren, inclusief alle updates en verdere inzendingen, zonder kosten. Je betaalt alleen je abonnement en dat is genoeg. En er zijn geen "verborgen kosten" voor de volledige periode van je abonnement.


Overzicht

onafhankelijke copyright-registratieAuteursrecht-registratie door een neutrale instantie
Onbeperkte Gigabytes opslagruimteOnbeperkte opslagruimte
Onbeperkt aantal copyright-registratiesOnbeperkt aantal registraties
Onbeperkt aantal copyright-updatesOnbeperkt aantal updates
Eenvoudige en snelle registratie van al u werkenEenvoudige en snelle registratie van je werken
Certificaat van auteursrecht voor iedere afzonderlijke registratieCertificaat van auteursrecht
Veilige upload van je bestanden *Veilige upload van bestanden *
Veilige opslagVerzekerde opslag
Encryptie-beveiligde backups van je auteursrechtelijke werkenEncryptie-beveiligde backups
private serverUploads via private server **
Je betaalt ons geen extra kosten voor toezending per postGeen extra kosten voor toezending per post
Er zijn geen aanmeldingskostenGeen aanmeldingskosten
Er zijn geen verborgen kostenGeen verborgen kosten
Je krijgt gratis hulp en adviesGratis hulp en advies
Gratis affidavitGratis affidavit in geval van schending van je auteursrecht
Geen prijsverhoging in de toekomstGeen prijsverhoging wanneer je je pakket vernieuwt

* door encryptie, tot 256 bits (minimaal 128 bits).
** je bestanden gaan NIET via een shared hosting server, maar via een beveiligde private server




Volgenda pagina: Abonnementsgeld