Copyright House Database

Nu is er een handige manier om alle registraties te bekijken: de Copyright House Database geeft een overzicht van alle registratiegegevens: naam van het werk, auteur, registratienummer (ID) en veiligheidscode, datum en tijd van registratie, beschrijving en andere informatie ingegeven tijdens de registratie.


"Ik besef heel goed dat scheppende kunstenaars niet meteen succes hebben en dat de financiën vaak krap zijn. Daarom is ons systeem zo opgezet dat er niet voor elk nieuw werk betaald hoeft te worden. Als gebruiker krijg je onbegrensde opslagruimte en kun je zoveel creaties registreren als je wilt. Zo bent je vrij om te werken, zonder steeds opnieuw met registratiekosten geconfronteerd te worden."
Jan Luteijn, managing director, Copyright House.


"Het ging eigenlijk heel gemakkelijk. Ik heb mijn eerste 40 bestanden geüpload en de certificaten ontvangen. Ik ben een gelukkig mens! Dank jullie wel."
Iain Stringer, componist van balletmuziek.

 

"Goh, zijn jullie zo goed voor al jullie klanten? Indrukwekkend! Bedankt voor jullie geweldige persoonlijke service."
Barbara Czepulkowski, auteur, zangeres, designer.


"Ik heb gekozen voor Copyright House omdat hun opzet heel duidelijk en overzichtelijk is en goed gepresenteerd, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is en eenvoudig om je aan te melden. Zo mag ik het graag zien! Hun prijzen zijn ook redelijk en je krijgt een pakket dat waar voor je geld biedt. En dat je je abonnement eenvoudig kunt vernieuwen voor een vaste prijs en zonder gedoe vind ik fantastisch!"
Tara Della Hopley, shrijver.


"Heel veel dank voor jullie hulp. Ik wil graag vertellen dat je een klasse website hebt, waarop ik heel gemakkelijk de weg vind, en dat dit een prachtige methode is om mijn werk te beschermen. Dank je wel!"
Lee West, Director, West Way Beats Music Productions

Veiligheidsmaatregelen

Bij Copyright House schrijven we Veiligheid met een hoofdletter. Alle webpagina's voor registratie en gebruikers bevinden zich in een beveiligde omgeving.

Beveiligingscertificaat

Voor onze beveiligde pagina's hebben we een top-klasse "Extended Validation Security Certificate", uitgegeven door Starfield Technologies. Dat wil zeggen dat de pagina's die u bekijkt gecodeerd worden voordat ze over het internet naar uw computer worden gestuurd. Tot 256-bits encryptie is beschikbaar (AES-256), afhankelijk van uw computer en internetverbinding. Dit kunt u zien wanneer u op het zegel klikt in de onderste balk van het browservenster, of in het groene veld links in uw browser.

security-balk

De certificeringsinstantie heeft voor Copyright House gecontroleerd:

- dat onze website beveiligd is met een Starfield Technologies webserver-certificaat;
- dat alle transacties via onze site met tot 256-bit SSL-encryptie beveiligd zijn.

Bevestiging van identiteit, authorisatie en webdomain

Starfield Technologies heeft de volgende punten geverifieerd:

We gebruiken encryptie om de informatie die tussen computers uitgewisseld wordt onleesbaar te maken voor niet-geautoriseerde personen. Daardoor is het vrijwel uitgesloten dat de informatie die u tijdens het aanmelden ingeeft, zoals persoonlijke gegevens, door derden onderschept zou kunnen worden.

Betaling

Alle betalingen worden door PayPal uiterst veilig verwerkt. Met 220 miljoen rekeningen hoort PayPal tot de meestgebruikte online betaaldiensten. U kunt via uw PayPal-rekening betalen, of met uw creditcard of bankkaart, binnen een sterk beveiligde omgeving.

Servers

Onze beveiligde servers staan in het Blue Square Datacentre in Maidenhead, Groot-Brittannië. Deze dienst is volledig afgeschermd d.m.v. 24-uurs staff, vooraf geautoriseerde toegangscontrole, TV-bewaking, etc.

Opslag

Wij slaan uw bestanden veilig op en maken er gecodeerde kopieën van. Alle bestanden worden op meerdere beveiligde locaties opgeslagen.

Privacy

Uw privacy is een hoofdzaak. Lees bescherming persoonsgegevens voor meer informatie.