Copyright House Database

Nu is er een handige manier om alle registraties te bekijken: de Copyright House Database geeft een overzicht van alle registratiegegevens: naam van het werk, auteur, registratienummer (ID) en veiligheidscode, datum en tijd van registratie, beschrijving en andere informatie ingegeven tijdens de registratie.


"Ik besef heel goed dat scheppende kunstenaars niet meteen succes hebben en dat de financiën vaak krap zijn. Daarom is ons systeem zo opgezet dat er niet voor elk nieuw werk betaald hoeft te worden. Als gebruiker krijg je onbegrensde opslagruimte en kun je zoveel creaties registreren als je wilt. Zo bent je vrij om te werken, zonder steeds opnieuw met registratiekosten geconfronteerd te worden."
Jan Luteijn, managing director, Copyright House.


"Het ging eigenlijk heel gemakkelijk. Ik heb mijn eerste 40 bestanden geüpload en de certificaten ontvangen. Ik ben een gelukkig mens! Dank jullie wel."
Iain Stringer, componist van balletmuziek.

"Goh, zijn jullie zo goed voor al jullie klanten? Indrukwekkend! Bedankt voor jullie geweldige persoonlijke service."
Barbara Czepulkowski, auteur, zangeres, designer.


"Ik heb gekozen voor Copyright House omdat hun opzet heel duidelijk en overzichtelijk is en goed gepresenteerd, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is en eenvoudig om je aan te melden. Zo mag ik het graag zien! Hun prijzen zijn ook redelijk en je krijgt een pakket dat waar voor je geld biedt. En dat je je abonnement eenvoudig kunt vernieuwen voor een vaste prijs en zonder gedoe vind ik fantastisch!"
Tara Della Hopley, shrijver.


"Heel veel dank voor jullie hulp. Ik wil graag vertellen dat je een klasse website hebt, waarop ik heel gemakkelijk de weg vind, en dat dit een prachtige methode is om mijn werk te beschermen. Dank je wel!"
Lee West, Director, West Way Beats Music Productions

Abonnementen

Betaalt via PayPal account of creditcard

Je betaalt via je PayPal account of met je creditcard. De gegevens van je creditcard worden niet aan ons doorgegeven.

Betaal één keer, en daarna niets meer zolang het abonnement loopt. Geen onverwachte kosten.

Jaren: Je betaalt: Je krijgt:
Levenslang abonnement €79* Registreer zoveel werken en updates als je wilt, zonder ooit nog iets te moeten betalen.
10 jaar abonnement € 59* Registreer zoveel werken en updates als je wilt, zonder verdere kosten, gedurende de komende 10 jaar.
Jaarlijks abonnement €11.99** Registreer zoveel werken en updates als je wilt, zonder verdere kosten, voor het komende jaar.

* Je kunt dit bedrag ook in maandelijkse betalingen voldoen.
** Bij de aanmelding voor het jaarlijks abonnement wordt bij PayPal een automatische jaarlijkse betaling ingericht.