Copyright House Database

Nu is er een handige manier om alle registraties te bekijken: de Copyright House Database geeft een overzicht van alle registratiegegevens: naam van het werk, auteur, registratienummer (ID) en veiligheidscode, datum en tijd van registratie, beschrijving en andere informatie ingegeven tijdens de registratie.


"Ik besef heel goed dat scheppende kunstenaars niet meteen succes hebben en dat de financiën vaak krap zijn. Daarom is ons systeem zo opgezet dat er niet voor elk nieuw werk betaald hoeft te worden. Als gebruiker krijg je onbegrensde opslagruimte en kun je zoveel creaties registreren als je wilt. Zo bent je vrij om te werken, zonder steeds opnieuw met registratiekosten geconfronteerd te worden."
Jan Luteijn, managing director, Copyright House.


"Het ging eigenlijk heel gemakkelijk. Ik heb mijn eerste 40 bestanden geüpload en de certificaten ontvangen. Ik ben een gelukkig mens! Dank jullie wel."
Iain Stringer, componist van balletmuziek.

"Goh, zijn jullie zo goed voor al jullie klanten? Indrukwekkend! Bedankt voor jullie geweldige persoonlijke service."
Barbara Czepulkowski, auteur, zangeres, designer.


"Ik heb gekozen voor Copyright House omdat hun opzet heel duidelijk en overzichtelijk is en goed gepresenteerd, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is en eenvoudig om je aan te melden. Zo mag ik het graag zien! Hun prijzen zijn ook redelijk en je krijgt een pakket dat waar voor je geld biedt. En dat je je abonnement eenvoudig kunt vernieuwen voor een vaste prijs en zonder gedoe vind ik fantastisch!"
Tara Della Hopley, shrijver.


"Heel veel dank voor jullie hulp. Ik wil graag vertellen dat je een klasse website hebt, waarop ik heel gemakkelijk de weg vind, en dat dit een prachtige methode is om mijn werk te beschermen. Dank je wel!"
Lee West, Director, West Way Beats Music Productions

Het Copyright House team

Jan Luteijn
Managing Director Copyright House
Ivan Graur
Jurist
Coördinator voor de Russische Federatie
Manyu Mo
Coördinator voor Chineestalige landen
Jörg Gauger
Coördinator voor Duitstalige landen
Susan Luteijn,
Manager PR en administratie
Tanja Otrin, Jurist
Coördinator voor Slavische landen
Thierry Dubout
Coördinator voor Franstalige landen
Stuart Vernon
Coördinator voor Australie en Nieuw-Zeeland
Birgitte Sonneby
Coördinator voor Denemarken
Roman Zidaric
Coördinator voor Croatië
Jason Butler-Boffey
Creative Artist Manager

Jan Luteyn, manager

Managing Director Jan Luteyn

Jan Luteyn, de oprichter van Copyright House, is ook musicus, muziekleraar en componist. Hij studeerde piano bij de bekende concertpianiste Edith Lateiner aan het Sweelinck-Conservatorium in Amsterdam. Hij heeft vele Nederlandse musici piano, keyboard en compositie. Hij heeft ook business management gestudeerd, en was 1990-2000 bestuurslid van een internationaal onderwijsinstituut in Nederland. Daar heeft hij zijn managementvaardigheden ontwikkeld en gebruikt, die hij nu toepast voor het management van Copyright House.


Jason Butler-Boffey, Creative Artist Manager

Jason Butler-Boffey, Creative Artist Manager

Jason studied music at the Royal Welsh College of Music and Drama with classical guitar as his first instrument. He has studied guitar with John Mills, Eleftheria Kotzia and Jorge Morel. As a guitarist he has performed many solo classical guitar concerts and has played professional electric guitar for pantomimes, theatre productions and backed artists such as Bucks Fizz, Jackie Graham, Jess Conrad and Sonia. Jason still performs and is developing a repertoire of pop songs for classical guitar.


Ivan Graur, jurist

Ivan Graur, Lawyer

Ivan Graur is geboren in Moldavië. Hij studeerde rechten in Moskou, Russische Federatie, en heeft een lange staat van dienst als advocaat in Moldavië.


Manyu Mo, coördinator chineestalige landen

Manyu Mo

De directeur van de Aziatische vleugel van Copyright House, Manyu Mo, is afgestudeerd fashion designer aan de Polytechnische Universiteit van Hongkong. Hij heeft gewerkt als ontwerper van mode, kostuums en decor voor plaatselijke theatergroepen en dansgezelschappen. Verder is hij actief geweest als maker van experimentele film en videokunst; in 1984 won hij de "Best Experimental Film Award" op het Hong Kong Independent Short Film Festival.


Jörg Gauger, coördinator duitstalige landen

Joerg Gauger

Jörg Gauger is geboren in Bremen, Duitsland. Hij coördineert de tak van Copyright House voor Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Na zijn technisch diploma in 1976 werkte hij jarenlang in de telecommunicatie-industrie, daarna in de import/export van juwelen en accessoires. Verder heeft hij ervaring als Management Consultant bij een suikerproducent in Brazilië. Zijn hobby is klassieke auto's en het netwerken van kopers en verkopers van deze luxe automobielen.


Tanja Otrin, jurist

Tanja Otrin

Tanja Otrin woont in Slovenië. Ze is in 2006 afgestudeerd aan de Rechtenfaculteit van de Universiteit van Ljubljana; daarna heeft ze het staats-balie-examen gedaan waardoor ze in staat is als advocaat cliënten en hun wettelijke zaken te vertegenwoordigen in rechtszaken. Ze is werkzaam op verscheidene rechtsgebieden.


Roman Zidaric, Co-ordinator for Croatia

Roman Zidaric

In 2000 Roman graduated from the Faculty of Computer and Information Science in Ljubljana, Slovenia with a Master's Degree in Computer Science. He worked there for five years as an Assistant Lecturer, during which time he published four scientific research studies on the physiological effects of the TM technique. His current interests include development of medicinal electronics and scientific research on meditation.


Thierry Dubout, coördinator franstalige landen

Thierry Dubout

Thierry Dubout komt uit het plaatsje Ferney-Voltaire, dat bekend is door de Franse schrijver en filosoof Voltaire en dicht bij de Zwitserse grens ligt. Thierry coördineert de franstalige tak van Copyright House. In Frankrijk behaalde hij een BA in electronica en in de USA een BA in informatietechnologie. Zijn hobby's zijn o.a. reizen en mensen ontmoeten, en het vertrouwd raken met nieuwe culturen.


Susan Luteyn, manager marketing en administratie

Susan Luteyn

Susan Luteyn is manager van het secretariaat en hoofd van de marketing-afdeling van Copyright House. Ze heeft psychologie gestudeerd in Boston en meerdere jaren als secretaresse gewerkt. Susan zal graag al uw vragen beantwoorden over auteursrecht-registratie of copyright in het algemeen. Mocht u na het lezen van onze Veelgestelde Vragen en andere webpagina's nog vragen hebben, aarzel dan niet en schrijf haar via onze contactpagina.


Stuart Vernon, coördinator Australië en Nieuw-Zeeland

Stuart Vernon

Stuart heeft een wetenschappelijke studie gedaan in Christchurch, Nieuw-Zeeland. In 1994 hielp hij bij het oprichten van een universiteit voor minderbedeelde jeugd in een landelijk deel van Cambodja. 1996-2005 fungeerde hij als plaatselijke vertegenwoordiger van het Australian Aid for Cambodia Fund en mededirecteur van de universiteit. Daarna heeft hij gewerkt als consultant bij het ontwikkelen van curricula voor op bewustzijn gebaseerd onderwijs ("Consciousness-Based Education") in verscheidene landen en een doctorgraad behaald in Vedic Sciences. Stuart geniet van natuur, reizen, transcendente meditatie en muziek. Hij is een getalenteerd gitarist en singer/songwriter en heeft in vele landen concerten gegeven. Zijn eerste CD "Invincible Nations" is in 2007 verschenen.


Birgitte Sonneby, Co-ordinator for Denmark

Birgitte Sonneby, Co-ordinator for Denmark

Birgitte was born in Copenhagen in 1964. She is a qualified Interior Decorator, Display Artist and Sign Writer. Her sparkling enthusiasm and refined sense of beauty led her into the world of painting. Birgitte's work has been exhibited in various companies in Denmark. She also taught private art-classes, held workshops and has been teaching in the Rorvig Folk-highschool since 2009.

Volgenda pagina: Abonnementsgeld