Copyright House Database

Nu is er een handige manier om alle registraties te bekijken: de Copyright House Database geeft een overzicht van alle registratiegegevens: naam van het werk, auteur, registratienummer (ID) en veiligheidscode, datum en tijd van registratie, beschrijving en andere informatie ingegeven tijdens de registratie.


"Ik besef heel goed dat scheppende kunstenaars niet meteen succes hebben en dat de financiën vaak krap zijn. Daarom is ons systeem zo opgezet dat er niet voor elk nieuw werk betaald hoeft te worden. Als gebruiker krijg je onbegrensde opslagruimte en kun je zoveel creaties registreren als je wilt. Zo bent je vrij om te werken, zonder steeds opnieuw met registratiekosten geconfronteerd te worden."
Jan Luteijn, managing director, Copyright House.


"Het ging eigenlijk heel gemakkelijk. Ik heb mijn eerste 40 bestanden geüpload en de certificaten ontvangen. Ik ben een gelukkig mens! Dank jullie wel."
Iain Stringer, componist van balletmuziek.

 

"Goh, zijn jullie zo goed voor al jullie klanten? Indrukwekkend! Bedankt voor jullie geweldige persoonlijke service."
Barbara Czepulkowski, auteur, zangeres, designer.


"Ik heb gekozen voor Copyright House omdat hun opzet heel duidelijk en overzichtelijk is en goed gepresenteerd, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is en eenvoudig om je aan te melden. Zo mag ik het graag zien! Hun prijzen zijn ook redelijk en je krijgt een pakket dat waar voor je geld biedt. En dat je je abonnement eenvoudig kunt vernieuwen voor een vaste prijs en zonder gedoe vind ik fantastisch!"
Tara Della Hopley, shrijver.


"Heel veel dank voor jullie hulp. Ik wil graag vertellen dat je een klasse website hebt, waarop ik heel gemakkelijk de weg vind, en dat dit een prachtige methode is om mijn werk te beschermen. Dank je wel!"
Lee West, Director, West Way Beats Music Productions

Onze prijsbelofte

Door een account bij ons te openen voor bescherming van je auteursrechten laat je zien dat je om je toekomst geeft. Ook wij denken aan je toekomst en daarom doen wij je onze prijsbelofte.

Nadat je je werkstukken geregistreerd hebt, heb je met de gecertificeerde uploaddatums en -tijden een waardevolle gegevensbank opgebouwd. Het lijkt ons niet meer dan fair om, wanneer je abonnement ten einde loopt, voor verlenging dezelfde prijs te vragen die je aan het begin betaald hebt, zodat je niet het risico loopt alles kwijt te raken door een onverwachte prijsverhoging.

Prijs-bevriezing voor de looptijd van je pakket

We berekenen je steeds dezelfde prijs voor de verlenging van je abonnement, zolang je het account in stand houdt.

Zo kunnen we je nog meer zekerheid bieden, namelijk de zekerheid dat je niet geconfronteerd zult worden met onverwachte prijsverhogingen in de toekomst.

Teken nu in en bescherm je werk d.m.v. ons met datum en tijd geregistreerde bewijs van auteursrecht.