Copyright House Database

Nu is er een handige manier om alle registraties te bekijken: de Copyright House Database geeft een overzicht van alle registratiegegevens: naam van het werk, auteur, registratienummer (ID) en veiligheidscode, datum en tijd van registratie, beschrijving en andere informatie ingegeven tijdens de registratie.


"Ik besef heel goed dat scheppende kunstenaars niet meteen succes hebben en dat de financiën vaak krap zijn. Daarom is ons systeem zo opgezet dat er niet voor elk nieuw werk betaald hoeft te worden. Als gebruiker krijg je onbegrensde opslagruimte en kun je zoveel creaties registreren als je wilt. Zo bent je vrij om te werken, zonder steeds opnieuw met registratiekosten geconfronteerd te worden."
Jan Luteijn, managing director, Copyright House.


"Het ging eigenlijk heel gemakkelijk. Ik heb mijn eerste 40 bestanden geüpload en de certificaten ontvangen. Ik ben een gelukkig mens! Dank jullie wel."
Iain Stringer, componist van balletmuziek.

 

"Goh, zijn jullie zo goed voor al jullie klanten? Indrukwekkend! Bedankt voor jullie geweldige persoonlijke service."
Barbara Czepulkowski, auteur, zangeres, designer.


"Ik heb gekozen voor Copyright House omdat hun opzet heel duidelijk en overzichtelijk is en goed gepresenteerd, waardoor het gemakkelijk te begrijpen is en eenvoudig om je aan te melden. Zo mag ik het graag zien! Hun prijzen zijn ook redelijk en je krijgt een pakket dat waar voor je geld biedt. En dat je je abonnement eenvoudig kunt vernieuwen voor een vaste prijs en zonder gedoe vind ik fantastisch!"
Tara Della Hopley, shrijver.


"Heel veel dank voor jullie hulp. Ik wil graag vertellen dat je een klasse website hebt, waarop ik heel gemakkelijk de weg vind, en dat dit een prachtige methode is om mijn werk te beschermen. Dank je wel!"
Lee West, Director, West Way Beats Music Productions

Copyrightregistratie algemeen

Het registreren van werken bij Copyright House voor bewijs van je auteursrecht is eenvoudig:
Eerst meld je je aan voor een "account". Wij verifiëren de aanvraag en activeren je account. Daarna kun je je werkstukken uploaden. Bij elke upload wordt je gevraagd om de titel van het werk en andere gegevens in te vullen. Het is belangrijk dat je dit zo nauwkeurig en volledig mogelijk doet, zodat het eenduidig als jouw werk geïdentificeerd kan worden.

U kunt uw werken via het internet, d.w.z. online registreren, waarbij de registratie onmiddellijk bevestigd wordt. Zo nodig kun je je werken ook per post registreren, maar omdat dat omslachtiger, langzamer en minder veilig is geven de meeste gebruikers de voorkeur aan online registratie.

Als je de rechten op een werk wilt overdragen, lees dan de bladzijde overdracht van rechten. Voor nieuwe versies van geregistreerde werken, lees updates registreren.